ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός LOOK4IT είναι ένας κατάλογος των επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών όλης της Ελλάδας με στόχο την εύκολη και γρήγορη αναζήτηση οποιασδήποτε επιχείρησης.

Ο τρόπος κατασκευής του τον καθιστά τον πιο εύχρηστο και πρακτικό ηλεκτρονικό οδηγό. Έτσι ο κάθε ενδιαφερόμενος, είτε πελάτης είτε επιχείρηση, μπορεί να βρει οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται 24 ώρες την ημέρα γρήγορα και αποτελεσματικά. Όλες οι κατηγορίες είναι λειτουργικά οργανωμένες κατά αλφαβητική σειρά κάνοντας την εύρεση απλή στον οποιονδήποτε.

Παράλληλα με τα ολοκληρωμένα πακέτα καταχώρησης και διαφήμισης του site, ο κάθε διαφημιζόμενος επαγγελματίας μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα προβολής της επιχείρησής του που τον ενδιαφέρει σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Επιπλέον, στο κομμάτι των προσφορών μας, ο επαγγελματίας μπορεί να καταχωρήσει οποιαδήποτε προσφορά επιθυμεί χωρίς να λαμβάνουμε κανένα ποσοστό επί των πωλήσεων.

ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

  •  Προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη καταχώρηση επιχείρησης μέσω του πιο διαδεδομένου πλέον εργαλείου, του Internet.
  • Διασφαλίζουμε έγκυρη και αξιόπιστη προβολή αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα προβολής (Facebook,Google).
  • Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας με γρήγορη και εύκολη ανανέωση στοιχείων οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε και φυσικά χωρίς κόστος.
  • Δίνουμε τη δυνατότητα να διευρύνετε το πελατολόγιό σας και να κάνετε γνωστή την επιχείρησή σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE / ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ – ESHOP

Στη look4it.gr αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε το site που ταιριάζει στην επιχείρηση σας μέσα από μοντέρνο και άκρως λειτουργικό σχεδιασμό και ταυτόχρονα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Παράλληλα αναλαμβάνουμε και τη διαχείριση του site σας και την προώθησή του σε όλα τα social media (facebook,google) με μια  προσιτή σε όλους μηνιαία οικονομική συνδρομή.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στην εταιρεία μας μπορείτε να ανεβάσετε οποιαδήποτε προσφορά επιθυμείτε έτσι ώστε να εξασφαλίσετε προβολή της επιχείρησης σας και να αυξήσετε το κέρδος σας με δύο τρόπους :

1) Ετήσιο πακέτο 50€ που περιλαμβάνει τη διαφημιστική καταχώρηση στον οδηγό μας.

2) Ατομικές προσφορές όσες και όποτε επιθυμείτε μόνο με 10€ την προσφορά.

* Στις προσφορές αναλαμβάνουμε την προβολή τους στο internet καθώς και μπορούμε να έρθουμε από το χώρο σας και να τραβήξουμε φωτογραφίες. Επίσης, δε λαμβάνουμε κανένα ποσοστό επί των πωλήσεων ούτε πληρωνόμαστε από τον πελάτη. Μοναδικός μας στόχος είναι να μεσολαβήσουμε ανάμεσα σε εσάς και τους υποψήφιους πελάτες για το δικό σας συμφέρον.

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ  / EVENT

Αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε για την προώθηση της επιχείρησης σας  όπως εγκαίνια, πάρτυ, εταιρικές εκδηλώσεις, επίδειξη κομμωτικής, fashion show, μαγειρικά event αλλά και εμπιστευτείτε μας για να σας δώσουμε ιδέες με σκοπό τη διαφήμιση της επιχείρησης και τη διεύρυνση του πελατολογίου σας. Οι τιμές θα σας καταπλήξουν!